Zo werkt het bij MotorenLeasen.nl

Wij zijn niet gebonden aan een bank, leasemaatschappij, motormerk of dealer maar zijn geheel onafhankelijk. Als het gaat om Financial Lease van nieuwe en gebruikte motoren voor ondernemers zijn wij de onbetwiste specialist. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een voorstel op maat. In theorie is vandaag aanvragen en morgen rijden mogelijk.

Een motor rijden was nog nooit zo voordelig!

Als ondernemer is het zeer voordelig om een motor op de zaak te rijden. De fiscus betaalt namelijk flink mee aan je plezier. Naast dat je in de meeste gevallen de BTW over de aanschafprijs kan terugvorderen kom je in aanmerking voor investeringsaftrek van 28%. De bijtelling wordt niet berekend met een percentage over de fiscale waarde van de motor maar door een vergoeding te betalen van privé aan de zaak voor de gereden kilometers. Daarnaast kunnen alle kosten met betrekking tot de motor in mindering gebracht worden op de winst van de onderneming waardoor je uiteindelijk minder belasting hoeft te betalen. Je zou dus haast gek zijn om geen motor op de zaak te leasen!

Hoe makkelijk is het leasen van een motor op de zaak?

Door gebruik te maken van de bemiddeling van MotorenLeasen.nl is het zeer gemakkelijk om een motor op jouw onderneming te leasen. Heb je een motor gevonden die je graag zou willen leasen dan kan je een aanvraag doen door het gewenste leasebedrag in onze calculator in te vullen en een berekening te maken. Door op “offerte aanvragen” te klikken en de ingevulde gegevens te versturen nemen wij je aanvraag in behandeling en weet je binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn, om de motor op jouw onderneming te leasen. Je ontvangt de beste deal van ons per e-mail. De beste deal verkrijgen wij door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Bel mij terug

Hoe ziet het verdere proces eruit?

Nadat je de beste leasedeal van ons hebt ontvangen is het zaak dat je de koop kortsluit met de leverancier van de motor. Om de leaseovereenkomst op te kunnen stellen hebben wij de volgende documenten nodig:

  • De aankoopfactuur
  • Kopie rijbewijs (voor- en achterzijde) + paspoort van de tekenbevoegden van de onderneming
  • Kopie bankpas ten behoeve van de automatische incasso

Bovenstaande documenten kunnen per e-mail bij ons worden aangeleverd waarna wij binnen enkele uren de leaseovereenkomst naar je mailen. De leaseovereenkomst dient door jou en de leverancier ondertekend te worden. Door gebruik te maken van de opdracht tot tenaamstelling (OTT) die wij verstrekken zal de leverancier de motor op jouw bedrijfsnaam registreren. Nadat wij de ondertekende leaseovereenkomst en het tenaamstellingsverslag per e-mail hebben ontvangen zal de leaseovereenkomst rechtstreeks aan de leverancier van de motor worden uitbetaald. De motor kan worden afgeleverd en het genieten kan beginnen!

Houdt de dienstverlening van MotorenLeasen.nl hier op?

Nee, de dienstverlening zal niet stoppen na uitbetaling van de leaseovereenkomst en aflevering van de motor. Gedurende de leaseovereenkomst blijven wij jouw eerste aanspreekpunt. Je kan ons altijd benaderen voor de volgende zaken:

  • Opvragen van een amortisatieschema
  • Jaaroverzichten betaalde rente
  • Omruilcertificaat
  • Herfinanciering slottermijn
  • Lease van een nieuwe motor (of auto via ons label LeaseMotive).

Wil je meer weten dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@motorenleasen.nl of 030-320 0242 of bekijk de veel gestelde vragen.