Wat is financial lease via MotorenLeasen.nl?

Met hulp van MotorenLeasen.nl kan je als zelfstandig ondernemer een motor aanschaffen zonder gebruik te maken van je eigen financiële middelen. Naast het intact blijven van de liquiditeit van je onderneming kan je profiteren van vele fiscale voordelen. Met de hulp van ons uitgebreide netwerk van leveranciers, banken en financieringsmaatschappijen denken wij graag met je mee en geven wij jou een weloverwogen advies. Een belangrijk uitgangspunt van ons is voor jou een zo gunstig mogelijk financial lease contract te verkrijgen welke het beste aansluit bij de specifieke wensen van jou en jouw onderneming.

Via MotorenLeasen.nl kan je zowel nieuwe als gebruikte motoren financial leasen vanaf een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs exclusief BTW. Kies je voor een financial lease overeenkomst dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid. Een financial lease overeenkomst kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Een financial lease overeenkomst biedt de mogelijkheid de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig en aan het eind van de overeenkomst is de motor van jou.

Wat kost het leasen van een motor?

Bij MotorenLeasen.nl is het mogelijk een reële restwaarde (slottermijn) in de leaseovereenkomst te betrekken. Dit heeft een lagere maandlast tot gevolg. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een aanbetaling of inruil van je huidige voertuig de maandlasten te verlagen. Het behoort tot de mogelijkheden om de motor tijdens de looptijd van de overeenkomst om te ruilen voor een andere motor. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk. Bij inruil van het geleasete voertuig is het mogelijk het bij te betalen bedrag inclusief het openstaand saldo van de bestaande overeenkomst, met een nieuwe leaseovereenkomst te verrekenen. Uiteraard tot maximaal 100% van de aanschafprijs exclusief BTW.

De leaseovereenkomst

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen jou als lessee, de leverancier van het voertuig en de leassor (financieringsmaatschappij). Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. MotorenLeasen.nl verzorgt de gehele administratieve afhandeling. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier zodat het voertuig aan jou kan worden afgeleverd en het genieten kan gaan beginnen.

Wat zijn de voordelen van Financial Lease van een motor?

Naast dat het registreren van een motor op de zaak veel fiscale voordelen met zich meebrengt voor de ondernemer zijn er ook een hoop voordelen te noemen van het financial leasen van een motor:

 • Vaste maandelijkse leasetermijn gedurende de looptijd (rente + afschrijving)
 • Geen kilometerbeperking
 • Je bent economisch eigenaar
 • Mogelijkheid tot het verlagen van de maandtermijn door het opnemen van een slottermijn
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • Leaseacceptatie zonder jaarcijfers mogelijk, dus ook voor startende ondernemers
 • Looptijd zelf te bepalen tussen 12 en 60 maanden
 • 100% financiering van het voertuig (exclusief BTW)
 • Je hebt recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs
 • Voor zowel nieuwe als gebruikte motoren
 • Fiscaal voordeel: Rente- en investeringsaftrek mogelijk

Neem voor meer informatie contact op met Motorenleasen.nl via 030-320 0242 of stuur een e-mail naar info@motorenleasen.nl en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.