Wat is financial lease via MotorenLeasen.nl?

Met hulp van MotorenLeasen.nl kunt u als zelfstandig ondernemer een motor aanschaffen zonder gebruik te maken van uw eigen financiële middelen. Naast het intact blijven van de liquiditeit van uw onderneming kunt u profiteren van vele fiscale voordelen. Met de hulp van ons uitgebreide netwerk denken wij graag met u mee en geven wij u een weloverwogen advies. Een belangrijk uitgangspunt van MotorenLeasen.nl is voor u een zo gunstig mogelijk financial lease contract te verkrijgen welke het beste aansluit bij de specifieke wensen van uw onderneming.

Via MotorenLeasen.nl kunt u zowel nieuwe als gebruikte motoren leasen vanaf een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs exclusief BTW. Kiest u voor een financial lease contract dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid. Een financial lease contract kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Een financial lease contract biedt u de mogelijkheid de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig.

MotorenLeasen.nl biedt u de mogelijkheid een reële restwaarde (slottermijn) in de leaseovereenkomst te betrekken. Dit heeft een lagere maandlast tot gevolg. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een aanbetaling of inruil van uw huidige voertuig de maandlasten te verlagen. Het behoort tot de mogelijkheden om uw voertuig tijdens de looptijd van het leasecontract om te ruilen voor een ander voertuig. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk. Bij inruil van het geleasete voertuig is het mogelijk het bij te betalen bedrag inclusief het openstaand saldo van het bestaande contract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Uiteraard tot maximaal 100% van de aanschafprijs exclusief BTW.

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen u als lessee, de leverancier van het voertuig en de financieringsmaatschappij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. MotorenLeasen.nl verzorgt voor u de gehele administratieve afhandeling. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier zodat het voertuig aan u kan worden afgeleverd.

Neem voor meer informatie contact op met motorenleasen.nl via 030-320 0242 of stuur een e-mail naar info@motorenleasen.nl en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wat kost het leasen van een motor?