Onze klant deelt haar ervaring met een motor van de zaak

Linda is onderneemster en runt als accountant een administratiekantoor: Bijzaak Administraties in Sint Oedenrode. Zij vertelt waarom de keuze is gevallen voor Financial Lease van haar motor.

Zo’n jaar geleden sloeg bij mij geheel onverwachts het motorvirus toe, aangestoken door mijn vriend. Zijn jongensdroom en samen is het natuurlijk helemaal leuk, dus ik waagde me aan een proefles. Nog nooit op scooter of een brommer gezeten, dus nog wat onwennig, maar meteen enthousiast en een half jaar later hadden we allebei het rijbewijs. Toen de zoektocht naar die ene motor. Allebei hebben we een eigen bedrijf en allebei maken we ook zakelijke ritjes op de motor. Als accountant rekende ik alle opties door en kwamen we uit op financial lease. Zo konden we meteen op onze droommotor rijden en hoefden we niet in een keer een groot bedrag op te hoesten. Voor mij was dat een Triumph Street Triple en inmiddels ben ik aan het overwegen om die om te ruilen voor een wat lagere Triumph Bonnevile t120. Omdat we de motor zakelijk rijden zijn de kosten en de btw grotendeels aftrekbaar. Ook voor de aanschaf van de kleding, de helm en de navigatie, dus dat is mooi meegenomen. We hebben allebei een tankpasje speciaal voor de motor, zodat we geen bonnetjes hoeven te bewaren. Naast de zakelijke ritjes genieten we samen van weekendjes op de motor en de vrijheid van het motorrijden.

Wil jij meer weten over Financial Lease van een motor op de zaak? Bel ons op 030-320 0242 en wij vertellen het je direct.

Heeft u een suggestie of wilt u iets vragen?

Stuur ons een e-mail en wij reageren tijdens kantooruren binnen 2 uur