Motorhuis Bakker

Voor motoren en motorkleding ben je bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar behoren wij tot een van de grootste motorzaken in Groningen, Drenthe en Overijssel. Bij ons vind je een groot aanbod motoren van snel en sportief tot prachtige klassiekers. Als dealer van Honda, Suzuki en Kawasaki hebben we de nieuwste modellen altijd als een van de eerste motorzaken in Nederland in de showroom staan. Ook voor een occasion kun je bij ons terecht.

Motor kopen, leasen, inruilen én huren

Of je nu op zoek bent naar een motor om in je vrije tijd lekker te kunnen toeren of een motor voor zakelijk gebruik wilt aanschaffen, iedere motorrijder slaagt bij Motorhuis Bakker. Het is mogelijk om een motor zowel zakelijk als privé te leasen. Deze financieringsconstructie wordt voor jou op maat samengesteld. Daarnaast bieden we de mogelijkheid je motor in te ruilen tegen een auto of een andere motor en kun je een motor bij ons huren. Kom gerust eens langs om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

Motoronderhoud

Om je motor in goede conditie te houden, is onderhoud essentieel. We beschikken dan ook over een werkplaats met geavanceerde apparatuur. Van heinde en verre komen motorbezitters naar Nieuw-Weerdinge voor het onderhoud van hun motor. Wie in Groningen, Drenthe of Overijssel woonachtig is, heeft zelfs de mogelijkheid om van onze haal- en brengservice gebruik te maken. In de winter kun je je motor stallen in onze winterstalling. Als je wilt voorzien we je motor gelijk van een wintercheck, zodat deze direct startklaar is voor het volgende motorseizoen.

Motorkleding kopen en huren

Wat is een motorzaak zonder motorkleding. We hebben voor dames en heren een mooie, brede kledingcollectie bestaande uit motorhelmen, motorjassen, leren combi’s, hoodies, motorjeans, motorbroeken, motorlaarzen en –schoenen, handschoenen en diverse accessoires. Regelmatig breiden we de collectie uit met nieuwe lijnen en merken. Je koopt bij ons onder andere kleding van Macna, Shoei en HJC. Wie slechts eenmalig een ritje maakt, kan standaard motorkleding huren. Voor iedere motorrijder hebben we een passende outfit. Kun je niet langskomen, kijk dan in onze webshop!

Motorhuis Bakker maakt motorrijden pas écht leuk!

Motorhuis Bakker

Noordveenkanaal 12

7831 AS Nieuw-Weerdinge

0591 521 279

info@motorhuisbakker.nl

www.motorhuisbakker.nl