fbpx

Zero S,  THE ROAD AHEAD

Denk je eens in: vanuit stilstand al het motorkoppel en aandrijfvermogen onmiddellijk beschikbaar. Uiterst soepel doseren van acceleratiekracht terwijl je uit een bocht komend het gas opent. En die ene droom eindelijk verwezenlijkt: nooit meer hoeven stoppen bij een benzinestation of je druk maken over periodiek onderhoud. Puur. Krachtig. Elektrisch… en nu op de markt.

In de Zero S gaat revolutionaire technologie samen met innovatief design en een uitrusting van topklasse, voor ongeëvenaard rijplezier in stedelijk gebied. Dankzij het flinke rijbereik zal de motorrijder zich met deze machine echter ook thuis voelen op favoriete achterafweggetjes. Kortom, een motorfiets die adembenemend prestatievermogen combineert met een geavanceerde vormgeving en gecultiveerde rijeigenschappen.

Met de Z-Force® motor en het accupakket van Zero Motorcycles trekt de Zero S snel door naar een rijsnelheid van meer dan 150 km/h. Met het optionele Power Tank-accessoire erbij bedraagt het rijbereik in de stad maar liefst 325 km.

Rustig kilometers maken op de snelweg of snel de bochten pakken op een weggetje achteraf, de Zero S doet het gewoon. Een unieke machine die grensverleggend rijplezier biedt. Ben je er klaar voor?

De Zero S is al te koop vanaf € 12.700,- incl. btw en middels Financial Lease al te rijden vanaf € 157,40 per maand.

Ook beschikbaar als 11 kW model

Beleef al de voordelen van elektrisch rijden zonder de kosten en het gedoe van een volledig motorrijbewijs.

  • Groot bereik voor dagelijks gebruik tot 325 km in stadsverkeer
  • “Twist and go” – gemakkelijk te rijden zonder koppeling en versnellingen
  • Geen benzine tanken, geen olie verversen of oliepeil controleren, geen periodiek onderhoud aan de aandrijving

Introductie van de Zero S ZF6.5 11 kW

De nieuwe Zero S ZF6.5 11 kW is bij uitstek een motorfiets voor de stad: behendig manoeuvreerbaar, praktisch en een zorgeloos bezit.

  • De compact gebouwde accu spaart extra bergruimte uit en hiermee is de machine maar liefst 43 kg lichter
  • De twee afsluitbare bergvakken zijn handig, veilig en weersbestendig

Ja, ik wil meer informatie over het leasen of kopen van een Zero S. Neem contact met mij op.