Zakelijk motorrijden

Ultieme vrijheid beleef je met een motor van de zaak. Zakelijk motorrijden is voordeliger dan je denkt. Maak optimaal gebruik van de fiscale voordelen als ondernemer.

Wij denken met jou mee!

Motorenleasen.nl bemiddelt in Financial Lease oplossingen voor ondernemers. Kort gezegd, wij brengen leaseovereenkomsten tot stand.

Doordat wij merk-, leverancier- en bankonafhankelijk zijn vinden wij altijd het beste aanbod voor jou. Omdat wij uw leaseaanvraag in behandeling nemen en indienen bij de grootste financierings- en leasemaatschappijen van Nederland heb je bij ons een grotere kans van acceptatie en een Financial Lease met de beste voorwaarden.

In de meeste gevallen hebben wij geen jaarcijfers nodig. Dus Financial Lease is ook geschikt voor startende ondernemers!

Wij bemiddelen snel en kosteloos! Daag ons gerust uit.

De financial lease specialist die met u meedenkt!

 

Offerte Check

Een betere offerte met lagere maandlasten.

Heb je reeds een goedkeuring voor Financial Lease ontvangen via een andere bank of financieringsmaatschappij? Ben je er zeker van dat de verkregen offerte concurrerend is ten opzichte van wat de markt te bieden heeft?

Veelal kunnen de maandlasten een stuk lager uitvallen wanneer er meerdere offertes worden vergeleken. Wij voeren graag een offerte check voor je uit.

Bereken snel en simpel snel jouw Financial Lease maandtermijn

Voer de gevraagde gegevens in en binnen 24 uur weet je wat jouw leasemogelijkheden zijn

Voordelen van een motor op de zaak

Fiscaal voordeel: BTW, rente- en investeringsaftrek mogelijk 

Investeren zonder liquiditeitsverlies

Geen files, geen parkeerproblemen

Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk

Transparant: alleen afschrijving + rente

Lage leasetermijn mogelijk door slottermijn